hudvårsdrutin

Bildvektorrutin.jpg
 

Ta hand om din hud och ge den kärlek och omvårdnad varje dag. För att hålla huden frisk och stark behöver du ta hand om din hud dagligen. Utefter din ambition, behov och vad du är villig att lägga tidsmässigt på en hudvårdsrutin utformar vi en daglig rutin som passar din livsstil och samtidigt förebygger problem och håller din hud frisk och välmående långsiktigt.


basrutin

Vår basrutin består av fyra steg med vetenskapsbaserade produkter utvalda efter din hud. Med hjälp av en god rengöring med vårs två första steg är huden väl förberedd att på bästa sätt ta upp aktiva ingredienser i steg tre och fyra. Upprepas morgon och kväll.

  1. Rengöringsolja

  2. Ansiktstvätt

  3. Lotion

  4. Emulsion


tillägg

Med våra tillägg kan man bygga på sin basrutin med solskydd som vi rekommenderar att alltid använda då man planerar att exponeras för sol men den skyddar även mot skadliga luftföroreningar. Ögonkräm kan man applicera dagligen kring ögonen för att förhindra ålderstecken. Någon utav våra masker för att boosta huden med fukt eller anti-aging effekt. Vårt exklusiva läppbalsam är speciellt bra att använda efter en läppbehandling för att bibehålla effekt längre, gör läpparna mjuka och plumpade.

5. Solskydd

6. Ögonkräm

7. Mask

8. Läppbalsam

 

”Take care of your skin. You´ll wear it every day for the rest of your life.”