FILLERS

Fillers består av en gel med hyaluronsyra som injiceras under huden för att fylla ut rynkor, förstärka konturer eller ge en diskret extra volym i ansiktet. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och gör huden smidig, mjuk och återfuktad. Mängden hyaluronsyra minskar i huden från ca 20-30 års ålder och är en av orsakerna till att vi ser ålderstecken så som rynkor, veck och hängig hud.

Vi använder oss av välbeprövade fillers som tillverkas av det globala läkemedelsbolaget Allergan. Produktserien Juvéderm är tillverkad med hög säkerhet och med en avancerad teknik som integrerar med kroppens egen vävnad, skapar naturligt resultat som håller länge. Juvéderm innehåller bedövningsmedel (lidokain) vilket gör behandlingen behagligare. Återhämtningstiden är kort och du kan fortsätta att jobba och leva som vanligt efter behandlingen.


+

 

FILLERS - LÄPPFÖRSTORING

Minskar tecken på läpparnas åldrande. Ökar fylligheten, ger tydligare läpplinje samt återfuktar och reducerar fina linjer runt munnen.

 

+

 

FILLERS - RÖKRYNKOR

Vertikala rynkor och linjer ovanför överläppen. Fillers fyller och slätar ut.

 

 

+


Fillers - nasolabialveck

Vid det naturliga åldrandet eller viktnedgång förlorar mellanansiktet volym och det bildas ett veck från näsvinge till mungipa. Det kan ge dig ett trött och hängigt utseende. Filler här återskapar volym och reducerar rynkor vilket ger ett piggare samt ungdomligare utseende.

 

+

 

Fillers - marionettlinjer

Linje som bildas från mungipan ner mot käken och ger sura mungipor.

 

+


Fillers - kindben

Vid det naturliga åldrandet eller viktnedgång förlorar mellanansiktet volym och kindbenet blir mindre markerat. Fillers skapar volym och markerar kindbenen vilket ger ett mer ungdomligt utseende. Fillers här hjälper även till att reducera rynkor i nedre delen av ansiktet (nasolabialveck).

 

+


FILLERS - HÄNDER

Med stigande ålder eller reducerad vikt minskar fettvolymen på handryggen vilket gör att blodkärl och ben syns mer tydligt. Fillers ger en jämn och slät handrygg vilket föryngrar utseendet av handen.

 

+


Fillers - skinbooster

Återfuktar och förbättrar hudens elasticitet och reducerar fina linjer. En mycket tunn filler väldigt lik den kroppsegna hyaluronsyran injiceras med flera små stick ytligt i huden och ger ansiktet spänst, lyster och glow. Behandling av ansiktet, hals, dekolletage och händer.